Arsuz’da Gastronomi yarışması düzenlendi

Uluçınar Mesleki ve Teknik Lisesi bünyesinde Hatay’da aşçılık bölümü bulunan Teknik Liselerinin , Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Genel Başkanı’nın da katıldığı, jüriliğini bölgemizin iddialı restoranlarından aşçıların yaptığı , yöresel yemeklerin yarıştığı bir gastronomi yarışması düzenlendi.

Gastronomi şehri ilan edilen Hatay’ımızın turizm anlamında önde gelen gözbebeği ilçesi Arsuz’umuzda her geçen gün yeni bir etkinlik, yeni bir yarışma ya da festival düzenlenirken düzenlenen bu yarışma ile de ilçemiz birbirinden değerli aşçılara ve adaylarına ev sahipliği yaptı.
Arsuz Uluçınar Mesleki Teknik Lisemizin birinci olduğu yarışmada dereceye girenlere ödüller verilirken konuşma yapan ilçemiz Kaymakamı Musa SARI ilçemizin festivaller şehri olarak son günlerde ön plana çıktığını, bugün de yine çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını, astronomi şehri olan Hatay’ımızda gözbebeği ilçesi Arzumuzun böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yapması, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Genel Başkanımız Gökhan TUFAN bey ve Akdeniz Federasyon Başkanı, Hatay Dernek Başkanlığı ile bu işin organize edilmesinin, ürünün büyük üstatlardan oluşmasının da organizasyona ayrı bir resmiyet kazandırdığını ifade ederek yarışmaya destek veren ,katılan herkese şükranlarını sunduğunu, ilçemizin böyle organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğini ve ileride daha farklı organizasyonlar içinde konfederasyondan söz aldıklarını da belirtti.

Arsuz’da Gastronomi yarışması düzenlendi Arsuz’da Gastronomi yarışması düzenlendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.