Hatay Gazeteciler Cemiyeti, yeni binasında ilk etkinliğini düzenledi

Hatay Gazeteciler Cemiyeti, yeni binasında ilk etkinliğini düzenledi. Restore edilen tarihi Antakya Evi’nin Cemiyet Binasına dönüştürülmesinin ardından, HGC Başkanı Ahmet Yetişen önderliğinde ilk etkinlik düzenlendi. Cemiyet üyelerinin yoğun katılım gösterdiği kahvaltı etkinliği renkli anlara sahne olurken, yeni binanın içindeki ilk etkinlik tüm üyeleri buluşturdu.
Cemiyet üyelerinin her birinin kendi imkânlarıyla hazırlayıp getirdiği kahvaltılıklar, cemiyetin toplantı salonunda kurulan gönül sofrasında yerini alırken, başta HGC Başkanı Ahmet Yetişen ve cemiyet üyelerinin yoğun katılımı herkesi mutlu etti.
Düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılımın oldukça fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren HGC Başkanı Yetişen, yeni binada çok çeşitli etkinliklerle üyeleri bir araya getirmeye devam edeceklerini söyledi.
Gazeteciler Cemiyet Binasına Hayran Kaldı.
Yani binaya hayran kalan HGC üyeleri Başkan Ahmet Yetişene teşekkür ederek çok önemli bir esere imza attınız Allah sizden razı olsun diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Başkan Yetişen, kahvaltıya katılan tüm üyelere teşekkür ederek, “Restore edilip kısa zaman önce taşındığımız yeni binamızda ilk defa üyelerimizin büyük çoğunluğunun katıldığı bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep bir arada birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel ve daha yoğun katılımla etkinlikler gerçekleştireceğiz. Yeni evimizde bir takım eksiklikler var onları da tamamladığımızda en kısa sürede resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz inşallah. Bizim tek amacımız üyelerimizin daha iyi şartlarda daha güzel şekilde görev yapmalarını sağlamak” üyelerimize layık bir binaya imza atmanın mutluluğu içerisindeyim hepimize hayırlı olsun dedi.

KALAYCIOĞLU’NDAN İRMİK HELVASI

Bu arada Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin en eski ve değerli üyelerinden Mithat Kalaycıoğlu, kahvaltı etkinliği sonrası cemiyet binasının bahçesinde irmik helvası yapıp kendi elleriyle üyelere ikram etti.
HGC Başkanı Yetişen etkinlikte emeği geçen tüm gazetecilere teşekkür ederek, en kısa sürede yeni bir etkinlik düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti, yeni binasında ilk etkinliğini düzenledi Hatay Gazeteciler Cemiyeti, yeni binasında ilk etkinliğini düzenledi Hatay Gazeteciler Cemiyeti, yeni binasında ilk etkinliğini düzenledi Hatay Gazeteciler Cemiyeti, yeni binasında ilk etkinliğini düzenledi Hatay Gazeteciler Cemiyeti, yeni binasında ilk etkinliğini düzenledi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.