Dünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, içinde bulunulan haftanın ise Dünya İnsan Hakları Haftası olarak kabul edilmiş olması münasebeti ile Belen Atatürk İlk ve Orta Okulunca “İnsan Hakları ve Demokrasi” haftası kapsamında bir etkinlik düzenlendi.

Kutlama Programı saat 10:00’da Kaymakamlık Konferans Salonunda; Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile başladı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Faruk BAKICI’nın günün anlam ve önemini belirten konuşması, şiirler, slayt gösterimi, oratoryo ve koro ile devam etti ve İlçemiz genelinde ortaokul ve liselerarası resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle tamamlandı.

Dünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı Dünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı Dünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı Dünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı

Önceki İçerikİskenderun Kaymakamı Muhtarlar İle Buluştu
Sonraki İçerikBaşkan Savaş İskenderun’daki Dolmuş Şoförleri Ve Kooperatif Yetkilileriyle Bir Araya Geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.