Başarılı Sporcudan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’dan çıkan başarılı sporcuları her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Türkiye Judo Ümit Bayanlar Milli Takımına hazırlık kampına çağrılan Yükseliş Koleji öğrencisi ve sporcusu Dilek Uçarlar İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sizlerin bu başarısı bizleri gururlandırıyor. Sizler İskenderun’un adını ülke genelinde duyuruyorsunuz. Dolayısı ile hem diğer sporcularımıza örnek oluyorsunuz hem de kentimizin tanıtımına katkı sağlıyorsunuz” dedi.

Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Düzenlediğimiz spor kursları sayesinde birçok branşta sporcu yetiştiriyoruz. Sosyal ve kültürel etkinliklerle sportif turnuvalara, organizasyonlara ve faaliyetlere destek veriyoruz. Belediyemizin imkânları ölçüsünde her zaman sizlerinde yanında olmaya devam edeceğiz. Başarılarının devamını diliyorum “diye konuştu.

Başarılı Sporcudan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Önceki İçerikHatay Gazeteciler Cemiyeti, yeni binasında ilk etkinliğini düzenledi
Sonraki İçerikİskenderun Emlakçılar Derneği Dayanışma Toplantısı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.