Pamuk Öğrencileri Gençlik Merkezinde Engelleri Aştı

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencileri Gençlik Merkezinde engelli vatandaşların 3 Aralık dünya Engelliler gününü kutladı. Öğrenciler, burada kendi elleri ile hazırladıkları kurabiyeleri dağıttılar.

Gençlik merkezi müdürü Ahmet Keskin, Pamuk öğrencilerini karşılayarak, bu günün anlam ve önemi hakkında bilgiler verdi. Her insanın birer potansiyel engelli olabileceği düşüncesiyle dikkat etmeleri gerektiği belirtilen ziyarette öğrenciler gözleri kapalı yürüyüş parkurunda yürürken, engelli vatandaşların çektikleri zorlukları da yaşama ve hissetme imkanı buldular.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selma Türkoğlu ziyarette yaptığı konuşmasında, “Bu gün burada Gençlik Merkezi müdürümüze teşekkür ediyoruz. Çeşitli sebeplerden dolayı hayatını engelle idame ettirmek zorunda kalan vatandaşlarımızı bu anlamlı günde ziyaret etmek ve onlarla birlikte olmak istedik .Hatırlamak ve hatırlanmanın insanlarımıza moral ve motive kazandırdığına inanıyoruz. Bu gün burada minik öğrencilerimiz ile vatandaşlarımız unutulmaz anı ve anlar yaşadılar” dedi.

Pamuk Öğrencileri Gençlik Merkezinde Engelleri Aştı Pamuk Öğrencileri Gençlik Merkezinde Engelleri Aştı Pamuk Öğrencileri Gençlik Merkezinde Engelleri Aştı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.