Denizciler Esnaflarından örnek birliktelik

“Denizciler Esnaf Odası Başkanı Sönmez ve Muhtar Kekeç, Her zaman esnafın yanında
Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hüseyin Sönmez ve Denizciler Mahalle muhtarı Ali Rıza Kekeç, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyorlar. Birliktelik sayesinde ise Denizciler de esnaflar arası örnek bir Ahi Dayanışma ve kaynaşması sağlanıyor. Denizciler halkı ve esnafları da bu birliktelikten oldukça memnun olduklarını ifade ediyorlar. Denizcilerde alış veriş anlamında her türlü ihtiyaçlarını gideren vatandaşlar, gerek muhtarları, gerekse Esnaf Oda Başkanları ile uyum içerisinde çalışıyor. Denizciler halkının iyi ve kötü günlerinde de yanlarında olan Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hüseyin Sönmez ve Denizciler Mahalle muhtarı Ali Rıza Kekeç, birlikte rahmet ayrılıkta azap var diyerek, Denizciler de Ahi geleneğinin sürmesi için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Denizcilerin ileri gelen esnaflarından Bayırlı İnşaat, Öz Yıldırımlar yapı Market ve Altun Halıyı ziyaret eden Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hüseyin Sönmez ve Denizciler Mahalle muhtarı Ali Rıza Kekeç, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunurken, esnaflar da her zaman yanlarında olan Başkanları Sönmez ve Muhtar Ali Rıza Kekeç’e yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Denizciler Esnaflarından örnek birliktelik Denizciler Esnaflarından örnek birliktelik Denizciler Esnaflarından örnek birliktelik

Önceki İçerikPamuk Öğrencileri Gençlik Merkezinde Engelleri Aştı
Sonraki İçerikArsuz’da Hortum Felaketi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.