SODES “Belen Kadın Toplum Merkezi-2” Projesi Sözleşmesi İmzalandı

Belen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2017 Yılı SODES Programı kapsamında Hatay Valiliği SODES Proje Koordinasyon Birimince Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı’na sunulan “Belen Kadın Toplum Merkezi-2” projesi kabul edilmiştir.

Projenin sözleşmesi Belen SYDV Müdüresi Zeynep ÖZTÜRK, SODES Proje Koordinasyon Birim Sorumlusu Mehmet KOCA ve Belen Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM’in katılımları ile imzalandı.

Projenin bütçesi 136.000 TL olup; 12 ay boyunca Belen ilçesindeki bayanlara yönelik “Lazer Kesimi ile Aplike, Bebek Odası Hazırlama, Dekoratif Ahşap Süsleme, Keçe Aksesuarları Yapımı, Takı Tasarım Kursları” gibi el sanatları kursları ve “Spor Kursu” açılacaktır. Kurslar harici bayanların sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla proje kapsamında “Kitap Okuma Etkinlikleri” ve “Kültürel Geziler” düzenlenecektir.

SODES “Belen Kadın Toplum Merkezi-2” Projesi Sözleşmesi İmzalandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.