Şehit Aileleri Ziyaretleri Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ülkemizi bölmek parçalamak isteyen hainlere karşı her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirtti.
İskenderun Gençlik Merkezi, İskenderun Belediyesi ve Engelsiz İskenderun Derneği tarafından ‘Gençlerin Saygı Nöbeti’ protokolü çerçevesinde gençler şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Devam eden ziyaretler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarındayız. Sizler bizlere şehitlerimizin bir emanetisiniz. Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Vatanımızda rahatça yaşıyorsak bunları şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların aileleri de bizlere emanettir” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil” Gençlere de bu bilinci yerleştirmek ve şehit ve gazi ailelerinin yalnız olmadığını göstermek adına ziyaretler bundan sonrada devam edecek. Amacımız gençlerimize vefayı, minnet duygularını, vatan sevgisini aşılayabilmek aynı zamanda vatan için şehadete yürüyen tüm şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmaktır” diye konuştu.

Şehit Aileleri Ziyaretleri Devam Ediyor Şehit Aileleri Ziyaretleri Devam Ediyor Şehit Aileleri Ziyaretleri Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.