3 Aralık Dünya Engelliler Gününe “Taş Devri Balosu”

Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Taş Devri Çizgi Film kahramanlarının kıyafetlerinden oluşan bir defileye hazırlanıyor. Öğrenciler kendi elleriyle hazırladıkları kıyafetleri aynı zamanda manken olarak da sergileyecekleri baloda katılımcıları adeta zamanda yolculuğa çıkaracak. Unutulmaz çizgi filmlerden Taş Devri’nin Fred ve Vilma Çakmaktaş, Barni ve Beti Moloztaş gibi akıllara kazınan karakterlerini kıyafetlere yansıtarak, İskenderun’a taşıyacak olan öğrencilerin sergi hazırlıklarını sürdürürken yaşadıkları heyecan gözlerine yansırken, okulun kurucusu Nesli Özdemir de onları bir saniye bile yalnız bırakmıyor.

“Öğrencilerimizin yapamayacağı hiçbir şey yok”

Sosyal sorumluluk projelerinde çığır açan, yeniliklerle öğrencilerini hem hayata adapte eden hem de yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nesli Özdemir, “Okulumuzda kurduğumuz atölye sayesinde öğrencilerimiz bugüne kadar kendi ürettikleri ürünleri birçok kez sergilediler. Bu defa kendi diktikleri ve tasarladıkları kıyafetleri hem dikiyorlar, hem de o kıyafetlerle defilede mankenlik yapacaklar. Çok heyecanlıyız ve gururluyuz. Öğrencilerimize çok güveniyoruz ve inanıyoruz. Onlar da, kendilerine aşılamış olduğumuz bu güven sayesinde üstesinden gelemeyecekleri hiçbir şey olmadığını çok iyi biliyorlar artık” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde İkem Koleji Gösteri Salonu’nda saat 14:00’te düzenlenecek olan baloya herkesi davet eden Nesli Özdemir, “Bu baloyu herkes tarafından bilinen “Taş Devri” çizgi filminden esinlenerek hazırladık. İskenderun ING Bank çalışanlarının projelendirdiği bu baloyu öğrencilerimiz de büyük bir keyifle hazırlanıyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde İkem Koleji Gösteri Salonu’nda saat 14:00’da yapılacak olan baloya tüm halkımız davetlidir. Bu özel günümüzde bizlerin ve çocuklarımızın sevincimize ortak olan herkese şimdiden teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününe “Taş Devri Balosu” 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe “Taş Devri Balosu” 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe “Taş Devri Balosu”

Önceki İçerikHatay Genelindeki Camidelerde Kandil Simidi İkramı
Sonraki İçerikArsuz SODES Projesine Hazır
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.