Seyran Miçooğulları: “İyi Parti’ye Geçme Kararı Aldık”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Samandağ İlçe başkanı Seyran Miçooğulları, ilçe başkanlığı ve üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti’ye geçme kararı alan Miçooğulları yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘’Yaklaşık iki yıldan bu yana siyasi mücadelemi yürüttüğüm Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Samandağ ilçe başkanlığı ve üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. BTP’ ye ve genel Başkanı Sayın Haydar Baş Beyefendiye sonsuz saygılar sunarım. BTP’ de kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim.
İYİ PARTİDEYİZ
Bundan sonraki siyasi mücadelemizi İYİ PARTİ’ de sürdürmeye karar verdik. Ülkemizin, Bölgemizin ve dünyada tarihin gördüğü en zor koşullarda çarenin İYİ PARTİ olduğuna inanıyoruz. İYİ partinin, ilçemize, ilimize, ülkemize ve bütün dünya milletlerine İYİ geleceğine inanıyoruz. Bütün Dünyada ve ülkemizde yaşanan Kriz, Savaş ve buhrandan eskiden beri mevcut olan siyası yelpaze ile baş edemeyeceğimiz açıktır. Ülkemizin ihtiyacı olan sorunlara vakıf, çözümleri bilen karlı programı, kadroları, lideri ve partisi ile İYİ PARTİ dir. İYİ PARTİNİN ülkemizin kuruluş felsefesine, mücadele anlayışına ve liderlerine bağlı olduğunu gördük bundan dolayı İYİ PARTİDEYİZ. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkesi ve vatanının askerleriyiz. Vatanın siyasi askerleri olan bizlere devamlı tatil izni vererek siyasetten uzak tutuyorlardı. Biz diyoruz ki: Vatan sevdalıları uyanın, izinler kalktı görev başına. Gün görev alma, göreve talip olma günüdür. Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan vazife çıkarıyor ve diyoruz İYİ PARTİ İLE ÜLKEMİZ İYİ OLACAK. İYİ Kİ İYİ PARTİ kuruldu. İYİ ki İYİ PARTİ ye üye olduk. Tarihimize, birliğimize, bütünlüğümüze, bölünmezliğimize en iyisinin İYİ PARTİ olduğuna inanıyoruz. Anadolu insanı hakkına sahip çıkacak, Karanlık günler geride kalacak, Türkiye’miz iyi olacak, Hatay ilimiz iyi olacak, Samandağ ilçemiz iyi olacak. Şimdi ülkemiz için iyilik yapma zamanıdır. Birlik, bütünlük, laiklik, Çağdaş Uygarlık seviyesinin üstüne varma hedefi olan herkesi İYİ PARTİYE davet ediyoruz. İYİ PARTİ nasıl ki ülkemiz sorunlarına hâkim bir programa sahip ise ilçemizin sorunlarına hâkim bir kadro ile yola çıkıyoruz. Bundan sonra ilçemiz sorunlarına en İYİ çözümlerin İYİ PARTİDE olduğunu hep birlikte göreceğiz. Sizsiz eksiğiz, Sizsiz sesimiz eksik, Sen yoksan bir eksiğiz. Sen yoksan gücümüz bir eksik. Sizsiz toplumsal iyiliğimiz sensiz. Biz birlikte daha iyi olacağız. Kendimize, ilçemize, ilimize ve ülkemize iyilik yapma zamanı bu gün.
Arabistan, Afrika çöllerine, Rusya buzullarına ve dünyanın her tarafında gurbet ellere mahkûm bırakılan emekçi kardeşlerim. Aynı koşulları yaşayan bizler sorunları biliyoruz ve çözmeye söz veriyoruz. İşsizlikten dolayı çalışamayan kardeşlerimiz, babalarımız ablalarımız biz sizin içinde bulunduğunuz durumu İYİ biliyoruz. Ve inanın ki bundan sonra işsizlik konusunda en iyi çözümün ne olduğunu ifade edecek ve uygulayacağız. Yıl boyunca tarlada, bahçede emek harcayan fakat ürününü tarlada bırakmak zorunda kalan çiftçim biz sorunları biliyoruz ve çözeceğiz. Sayın öğrenci ve öğrenci velileri bizimle eğitimin iyi olacağına kesinlikle inanıyoruz. İş adamlarımız, Esnaflar, Emekliler sorunların ve çözümlerin ne olduğunu biliyoruz. İlçemizin Turizm ile ilgili sorunları biliyoruz. Bizimle çözülecek. İlçemizin Sebze Hali, Sanayi Sitesi, Otogar Eksikliğinin Farkındayız bizimle çözülecek. İlçemize doğasını, yaşam alanlarını, ekolojiyi bizler daha İYİ koruyacak ve tahribatına müsaade etmeyeceğiz. Engelliler, gençler, kadınlar ve çocuklarımızın Sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. İlçemizin Trafik sorununun farkındayız. İlçemize musallat edilen her türlü Tapu iptal ve yıkım sorununu çözecek ve vatandaşımızın mağduriyetini İYİ PARTİ ÇÖZECEK. Adı ne olursa olsun Yaşama, doğaya zarar veren her türlü enerji ve diğer yatırımları biz engelleyeceğiz. Samandağ Arsuz yolu bizimle açılacak. Bölgemizdeki Savaş bitecek Ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin komşu ülkelerle olan sınır ticareti tekrar canlanacak. İYİ PARTİ ile elektrik ve Su kesintileri bitecek. İyi parti ile Uyuşturucu Bataklığı bitecek. Biz diyoruz ki İYİ PARTİ ile bu ÜLKE, İLİMİZ VE İLÇEMİZ İYİ OLACAK.
Bizler bu inançla yola çıkıyoruz. İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve “TÜRKİYE İYİ OLACAK” Gençlerimize iş, Kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, Yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkânı Çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık Milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Seksen milyonuz. Büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyoruz ve üretiyoruz. Paylaşamıyoruz. Hakça paylaşacağız. Birlikte başaracağız. Adil olacağız. Adaleti sağlayacağız. Mazlumun, haklının yanında, zalimin karşısında olacağız. 5 Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Farklılıklarımızı göreceğiz. Aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen aynı türkülerle ağlayan biz değil miyiz. İyi bir TÜRKİYE için varız İyi bir TÜRKİYE için buradayız. İyi bir TÜRKİYE için yanınızdayız. İyi bir TÜRKİYE için yola çıkıyoruz “TÜRKİYE İYİ OLACAK”

Seyran Miçooğulları: “İyi Parti’ye Geçme Kararı Aldık” Seyran Miçooğulları: “İyi Parti’ye Geçme Kararı Aldık”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.