Ev Ve Süs Hayvanları Satma Yetkisi Ve Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi

Hatay Büyükşehir Belediyesi ‘Ev ve Süs Hayvanları Satma Yetkisi’ ve ‘Yerel Hayvan Koruma Görevlisi’ eğitimleri başlıyor.
Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı Mezbahalar Veterinerlik ve Gıda Kontrol İşleri Şube Müdürlüğü tarafından, pet shop işletmeciliği yapmak isteyenlere yönelik eğitim seminerleri düzenleyecek. Yaklaşık 5 saat sürecek olan seminer 30 Kasım 2017 Perşembe günü saat 10.00 ile 15.00 arasında Antakya HATMEK Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek eğitimde hayvan davranışları, bakım, beslenme, barındırma şartları, yasal mevzuat, kanun ve yönetmelikleri hakkında veteriner hekimler tarafından bilgilendirilecek.
Yetkililer eğitime katılmak isteyenlerin eğitim saatine kadar dilekçeyle Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı Mezbahalar Veterinerlik ve Gıda Kontrol İşleri Şube Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiğini bildirdi. Eğitim sonunda ise katılımcılara sertifika verileceği kaydedildi.
Seminer ile ilgili detaylı bilgi için irtibat numaraları: 0326 225 17 02(Dahili 4108 )

Ev Ve Süs Hayvanları Satma Yetkisi Ve Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.