Pamuk Eğitim Kadrosu 24 Kasım Öğretmenler gününde yemekte buluştu

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğretmen ve idarecileri 24 Kasım Öğretmenler Gününde akşam yemeğinde buluştular. Mikado Restaurantta yemekli düzenlenen etkinlikte, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğretmen ve idarecileri eşleri ile bir araya geldiler. Unutulmaz anların yaşandığı gecede, Pamuk logolu yaş pasta kesildi.

Canlı müzik eşliğinde gece boyunca gönüllerince eğlenen Pamuk Eğitim Kadrosu personeli yoğun geçen günlerin yorgunluğunu üzerlerinden attılar. Gece boyunca mutlu ve nostaljik anlar yaşanırken, zaman zaman da duygusal anlar yaşandı. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selma Türkoğlu gecede yaptığı konuşmasında; “Tüm öğretmenlerimizin ve eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Bizler de bu güne özel olarak eğitim kadromuzla bir araya gelmek istedik. Bu tür etkinlikler eğitim kadromuz arasında birlik beraberlik ve motivasyonu arttırıyor. Bizler de bir anlamda yorgunluk atıyoruz. Gecemize katılan Eğitim kadromuza ve eşlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Pamuk Eğitim Kadrosu 24 Kasım Öğretmenler gününde yemekte buluştu Pamuk Eğitim Kadrosu 24 Kasım Öğretmenler gününde yemekte buluştu Pamuk Eğitim Kadrosu 24 Kasım Öğretmenler gününde yemekte buluştu Pamuk Eğitim Kadrosu 24 Kasım Öğretmenler gününde yemekte buluştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.