Görme Engelliler Futsal Şampiyonası Sona Erdi

İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Görme engelliler spor federasyonu 2.devre futsal müsabakaları sona erdi.

İskenderun Belediyesi Sakarya spor salonunda düzenlenen final maçları sonrasında Ankara Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü 42 puan ile şampiyon olurken, 28 puan ile Ankara Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci, Bursa Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ise 21 puan ile üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlar için kupa ve madalya töreni düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür eden Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan müsabakaların kıyasıya mücadelelere sahne olduğunu belirtti.
Şampiyonanın Fair-Play çerçevesinde tamamlandığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Görme engelliler olsun. Diğer bedensel engelliler olsun. Bütün engelli kardeşlerimizi kucaklamaktan ve onları misafir etmekten büyük onur duyduk. Belediye olarak da, İskenderun olarak da, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Bütün bu faaliyetlerin içerisinde yer alıyoruz. Görme Engelliler Milli Takımımızı da burada ağırlamaya talibiz.”dedi.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ise turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayarak başarılı olan sporcuları kutladı.
Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan verdi.

Görme Engelliler Futsal Şampiyonası Sona Erdi Görme Engelliler Futsal Şampiyonası Sona Erdi Görme Engelliler Futsal Şampiyonası Sona Erdi

Önceki İçerikObezite Ameliyatıyla Yeni Bir Hayata Merhaba Dedi
Sonraki İçerikHbb Zabıtaları İzinsiz Asılan Pankart Ve Afişleri Kaldırıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.