İbadethaneler Hbb İle Temizleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan ibadethane temizleme ekibi, halkın ibadet mekânlarında temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.
Keyf Suresi’nde anlatılan, Hz. Musa ve Hz. Hızır’ın buluştuğu yer olarak bilinen Hz. Hızır makamında temizlik çalışmalarına başlayan HBB ekipleri, teknolojik temizleme cihazlarıyla, camilerin dış temizliğinin yanı sıra halı, kapı, cam ve fayanslarda titiz çalışmalar gerçekleştirdi. Hz. Hızır Makamı’nın tarihi dokusuna uygun olarak detaylı temizlik yapan ekipler, vatandaşların huşu içerisinde ibadet edebilmesi adına olanak sağlıyor.
Öte yandan ekipler, il geneli yapmış olduğu camii temizlik çalışmaları kapsamında Dörtyol’da 76, Erzin’de ise 18 caminin temizlik çalışmasını tamamladı.

İbadethaneler Hbb İle Temizleniyor İbadethaneler Hbb İle Temizleniyor İbadethaneler Hbb İle Temizleniyor İbadethaneler Hbb İle Temizleniyor

Önceki İçerikArsuz, İskenderun ve Payas’ta Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
Sonraki İçerikEsnaf Ve Vatandaşlarımızın İhtiyaçlarına Cevap Verecek 2 Taksi Durağı İhalesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.