İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geleneksel hale getirdiği halk gününde vatandaşlar ile görüşüp, istek ve taleplerini dinliyor, sorunlarını çözüme kavuşturuyor.
Başkanlık makamında halk günleri kapsamında vatandaşlar ile görüşen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşlar tarafından iletilen talepleri ve istekleri dinledi.
Vatandaşlarla doğrudan yapılan görüşmelerin sorunların çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesinde etkili olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, vatandaşlardan gelen talepleri ve istekleri ilgili müdürleri çağırarak iletti ve taleplerin biran önce yerine getirilmesini söyledi.

Bu uygulamadan hoşnut kalan vatandaşlar ise belediyeden büyük bir memnuniyetle ayrılırken “Belediye Başkanımız ile bire bir görüşme yaparak taleplerimizi direk olarak kendisine iletebiliyoruz. Biz bu durumdan çok memnunuz. Belediye Başkanımıza bize zaman ayırdığı için ve özellikle de göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise vatandaşların sorunlarına ellerinden geldiği kadar çözüm üretmeye çalıştıklarını belirterek,”Her hafta düzenlediğimiz halk günü toplantıları ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, sorunları çözüme kavuşturma konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Buraya gelerek destek isteyen kardeşlerimize hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor

Önceki İçerikKışın İlk Yağmurunda Hatay Havaalanı’nı Su Bastı
Sonraki İçerikArsuz Zabıta Müdürlüğü Örnek Davranış
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.