Arsuz Zabıta Müdürlüğü Örnek Davranış

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan, ilçe genelinde esnaf ziyaretleri yaparken, halkın sorun ve beklentilerini not almak adına çalışmalarını sürdürüyor.
Belediyeciliğin bir ekip işi olduğu inancıyla Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve ekibinin hizmet kalitesinin yükselmesi ve kısa sürede sorunların bertaraf edilmesi için çalışan Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak esnaf ve halkın memnuniyetini arttırıyor.
Arsuz Belediyesi’nin şefkatini gösteren, halkçı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergileyen Sinan Altan, Belediye Başkanı Nazım Culha’nın talimatları doğrultusunda ekibiyle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor.
Zabıta Müdürü Sinan Altan’ın esnaflar ve halk nezdinde takdir toplayan diyalogları,belediyenin eksik yönlerinin tespiti ve memnuniyetlerin keşfi ve hatta halkın huzur ve güven ortamında yaşaması açısından oldukça önemli.
Devletin şefkat elini kucağında bebeği ve yükü olan bir anneye, yürümekte zorlanan bir yaşlıya, engelinden dolayı sorun yaşayan herhangi bir vatandaşa kim olduğunu sormadan uzatan Zabıta Müdürü Sinan Altan ve ekibi, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın vizyon, hedef ve halkçı belediyecilik anlayışına uygun bir çalışma anlayışıyla yoluna devam ediyor.

Arsuz Zabıta Müdürlüğü Örnek Davranış Arsuz Zabıta Müdürlüğü Örnek Davranış Arsuz Zabıta Müdürlüğü Örnek Davranış

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor
Sonraki İçerikGelişim’de Hastane Personeline Diyabet Semineri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.