Pamuk Akademi Spor Klübünde Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Bünyesinde bulunan Pamuk Akademi Spor Kulübünde hafta sonu kuşak töreni gerçekleştirildi. İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen tören öncesi konuşan Pamuk Akademi Spor Kulübü Başkanı Selma Türkoğlu; “Eğitim Kurumumuz bünyesinde sosyal faaliyetler ve özellikle spora da önem veriyoruz. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur Atasözüyle yola çıkarak, geleceğin başarılı sporcu ve öğrencilerinin yetiştirilmesine vesile olmak için Pamuk Akademi Spor Kulübünü kurduk. Bu güne kadar müsabakalarda göstermiş olduğunuz dereceler ve almış olduğunuz madalyalarla şehrimizi başarı ile temsil ettiniz. Bu bağlamda başta sizleri yetiştiren değerli hocalarımız ve siz değerli sporcularımıza başarılar diliyorum. Sizleri daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” dedi.
Kuşak töreni esnasında Pamuk Akademi Spor Kulübü Başkanı Selma Türkoğlu, öğrencilere karate sertifikası ve yeni kıyafetler takdim etti.
Karate Kuşak töreninde ise sporcuların gösterileri nefes kesti ve veliler tarafından büyük alkış aldı.
Pamuk Akademi Spor Kulübü bünyesinde 40’e yakın sporcu bulunurken, 2016-2017 sezonunda sporcuların il ve ilçelerde düzenlenen müsabakalarda 20’ye yakın kupa ve 250’ye yakın madalya alarak önemli bir başarıya imza attılar.

Pamuk Akademi Spor Klübünde Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor Pamuk Akademi Spor Klübünde Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor Pamuk Akademi Spor Klübünde Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor

Önceki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesindeki Kitap Fuarı’na Rekor Katılım
Sonraki İçerikParti Analizleri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.