Görme Engelliler Futsal Maçları Devam Ediyor

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TBMM idare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun ilçe başkanı Ayhan Bodur ve Türkiye Engellliler Federasyonu başkanı Hasan Sayyıdan ile birlikte İskenderun Sakarya Kapalı spor salonunda düzenlenen müsabakaları izlediler.

Maçların fair play çerçevesinde devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Görme Engelliler Spor Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Futsal B2-B3 1.Lig 2. Devre müsabakalarının bir süre önce açılış törenini gerçekleştirmiştik. Belediye olarak Şampiyona için tüm imkânları seferber ettik. Toplam sekiz takımın katıldığı şampiyonalar 22 Kasım’a kadar devam edecek. Tüm takımlarımıza bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

Düzenlenen organizasyondan dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür eden Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan, ise “İskenderun’da olmaktan dolayı çok mutluyuz. Desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz. Futsal 1. Lig 2. Devre müsabakalarını burada gerçekleştiriyoruz. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu olarak birçok branşta faaliyet göstermekteyiz. Birçok alanda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Bu maçların ardından Milli Takım kampımızı da yine İskenderun’da gerçekleştireceğiz ”diye konuştu.

Görme Engelliler Futsal Maçları Devam Ediyor

Önceki İçerikNaim Süleymanoğlu Hayatını Kaybetti
Sonraki İçerikUlucami Caddesi Tazyikli Su İle Yıkandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.