Vali Ata Başkanlığında Turizm Eylem Planı Ön Hazırlık Toplantısı Düzenlendi

Hatay’ın turizm değerlerinin gerek yurt içi gerekse yurt dışında tanınırlığını artırarak uluslararası bir marka haline getirilmesini sağlamak, bu hususta yapılabilecek çalışmaları değerlendirmek ve mevcut durumu gözden geçirmek amacıyla Hatay Valisi Sayın Erdal Ata başkanlığında ‘’Turizm Eylem Planı’’ ön hazırlık toplantısı düzenlendi.

Valilik Abdurrahman Melek toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız katıldı.

‘’2017-2023 Hatay İli Turizm Stratejisi ve Eylem Planı’’ konulu bir sunumun gerçekleştirildiği toplantıda Vali Ata, ilimizin turizm potansiyelini artıracak projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Turizmin bölge kalkınmasına olan katkısına da değinen Vali Ata, binlerce yıllık tarih ve kültür birikimiyle eşsiz bir şehir olan Hatay’ın, sayısız doğal güzellikleri ve tarihi değerleriyle turizm konusunda dünyada önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaparak dünya turizm gelirlerinden hak ettiğimiz payı alabilmek için her türlü gayreti gösterme çabası içinde olacaklarını dile getirdi.

Vali Ata Başkanlığında Turizm Eylem Planı Ön Hazırlık Toplantısı Düzenlendi

Önceki İçerikIskenderun’da Kaçak Sigara Operasyonu
Sonraki İçerikHatay Valiliğinden Suriyeli çocuklara vatandaşlık veriliyor açıklaması
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.