İtso’nun Kalitesi Tescillendi

TGS Uluslararası Ltd.Şti. Belgelendirme Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri firma denetçisi tarafından İTSO’da, TS EN ISO 9001: 2008 Kalite yönetim sistemine göre verilen belge yenileme denetimi yapıldı.
İTSO, üyelerinin rekabet edilebilirliğine ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla üyelerine sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden oda yönetimi ve personelleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İTSO, bu kapsamda
TGS Uluslararası Ltd.Şti. Belgelendirme Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri firma denetçisi tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları denetiminden başarıyla geçti. Yapılan denetimde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2012 yılından bu yana sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden ISO 9001:2008 Kalite Yönetim sisteminin uygulamaları, prosesler ve Kalite Yönetim sisteminin etkinliği detaylı olarak tetkik edildi. Mevcut uygulamaların yanı sıra üyelere sunulan hizmetin kalitesinin sürekli biçimde iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerin de ele alındığı denetim sonunda İTSO, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin geçerliğinin devamına karar verildi. Tüm birimlerin evrak ve dosyalarının incelendiği denetim sonucunda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na tam not verildi. Denetmen Serap Girgin’in denetiminde, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ile KYT ve Akreditasyon sorumlusu Güldane Erkol de yer aldı.

İtso’nun Kalitesi Tescillendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.