Barboros Mahallesi muhtarlık binası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi

İskenderun Belediyesi tarafından Barboros Mahallesine yaptırılan muhtarlık binası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kamu malları hepimizin. Belediyemizin tarafından Barboros Mahallesine yaptırmış olduğumuz muhtarlık binamız çeşitli yerlerinden kırılmış ve kamu malına zarar verilmiştir. Bu kamu malları tüm mahallemizin tüm halkımızın. Bunu yapmalarındaki amacı anlamak mümkün değil. Ne yazık ki toplum içerisinde bu tür uygunsuz art niyetli kişi veya kişiler var. Halkımızın muhtarlıklarımızdan daha rahat hizmet alabilmeleri için yapmış olduğumuz buna benzer hizmetlere hep beraber sahip çıkılması gerekiyor” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Konu ile ilgili olarak gerekli işlemleri başlatıyoruz. Hizmetlere sahip çıkalım, koruyalım. Bunlar milli servetimizdir. Nasıl ki insanlar evlerindeki eşyaları kırıp tahrip ederek zarar vermiyorsa bu kamu mallarına da hiçbir şekilde zarar vermemelidir. Zarar verenleri uyararak engel olmaya gayret göstermeliyiz. Bu konuda vatandaşlarımız bu kişileri gördüklerinde belediyemize bildirmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Barboros Mahallesi muhtarlık binası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi Barboros Mahallesi muhtarlık binası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi Barboros Mahallesi muhtarlık binası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi

Önceki İçerikBaşkan Culha’ya 10 Numaralı Forma
Sonraki İçerikİskenderun’daki Kaldırım Çalışmaları Altyapıya Zarar Veriyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.