İskenderun’da Yağmursuyu Izgaralarında Yenileme Ve Temizlik Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur yağışlarının sorun oluşturmaması ve hızlı bir şekilde deşarj edilmesi amacıyla yağmursuyu ızgaralarında bakım onarım çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Deforme olan ızgaraların tespit edilerek yenilendiğini ve trafik açısından sorun oluşturmaması adına Hatay genelinde onarım çalışmalarının yapıldığına dikkat çeken Genel Müdürlük, yol üzerinde su birikintisi oluşmaması için aralıksız olarak hummalı çalışmaların devam ettiğini ayrıca esnaf ve vatandaşların bu sorunla karşılaşması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirim yapmaları gerektiğini hatırlattı.

Eğimli bulunan yol giriş çıkışlarında yağmursuyunun düzenli bir şekilde iletilmesi sırasında yağmur ızgaralarının önemli bir görevi olduğunu bildiren HATSU, İskenderun ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde yaptığı çalışma kapsamında zarar gören ızgaraların yenilendiğini ve katı atık, plastik şişe, taş ve kumlarla tıkanan bölgelerinde temizlendiğini açıkladı.

İskenderun’da Yağmursuyu Izgaralarında Yenileme Ve Temizlik Sürüyor İskenderun’da Yağmursuyu Izgaralarında Yenileme Ve Temizlik Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.