İSTE’de ‘Lojistikte Kamu ve Özel Sektör Uygulamaları’ Semineri

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Denizcilik Meslek Yüksekokulu Lojistik Bölümü öğrencilerini ‘Lojistikte Kamu ve Özel Sektör Uygulamaları’ isimli seminerle, kamu alanında konunun uzmanlarından PTT İskenderun Merkez Müdürü Haluk NAZİK ve özel sektör alanında konunun uzmanlarından Öz-Trans U.N.İ.İ.S. Lojistik Operasyon Müdürü Oğuzhan KAYA ile buluşturdu.

Lojistik alanında en büyük kurumlardan biri olan PTT’nin İskenderun Merkez Müdürü Haluk NAZİK yaptığı konuşmada; “1940 yılında Posta İdaresi olarak kurulan PTT ülkemizin her bölgesinde 40000 çalışanı ile hizmet vermektedir ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde 60000 kişiye daha istihdam alanı açarak büyümeyi hedeflemektedir. Bu istihdamı gerçekleştirirken öncelik kesinlikle Lojistik Bölümü öğrencileri olacaktır. Sizler şimdiden buna hazır olun ve mesleğinizde en iyi olmaya gayret edin” dedi.

Özel sektör lojistik uygulamaları hakkında bilgi veren Öz-Trans U.N.İ.İ.S. Lojistik Operasyon Müdürü Oğuzhan KAYA ise; “Lojistik, gelişen teknoloji ve üretim ağıyla ülkemiz için en vazgeçilmez alanlardan biri olmuştur. Bölümünüzün kıymetinin bilin ve işinize dört elle sarılın” dedikten sonra öğrencilerle mezun olduktan sonra sahip olacakları iş olanakları hakkında bilgiler paylaştı.

Seminer sonunda, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Safa Ayhan DEMİRHAN, Haluk NAZİK ve Oğuzhan KAYA’ya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İSTE’de ‘Lojistikte Kamu ve Özel Sektör Uygulamaları’ Semineri İSTE’de ‘Lojistikte Kamu ve Özel Sektör Uygulamaları’ Semineri

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.