İSTE Öğrencilerinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Paketi

Mahalle muhtarları tarafından tespit edilen yoksul ailelerin bir aylık gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kendi aralarında bir organizasyon yapan ve gıda malzemelerinden oluşan yardım paketleri hazırlayan İSTE Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile İSTE-IEEE Öğrenci Topluluğu, hazırladıkları yardım kolilerini Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Fuat GEZGİN, Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Cevat ÇAKIR ve Numune Mahallesi Muhtarı Fikret BAL’a ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim ettiler.

İskenderun Teknik Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet NAZ, gıda yardımları konusunda, daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için bu tür etkinliklere öğrenciler, akademik ve idari personelin desteğiyle İSTE olarak devam edileceğini ifade etti.

İSTE Öğrencilerinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Paketi İSTE Öğrencilerinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Paketi İSTE Öğrencilerinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Paketi İSTE Öğrencilerinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Paketi

Önceki İçerikİSTE’de ‘Lojistikte Kamu ve Özel Sektör Uygulamaları’ Semineri
Sonraki İçerik2000 Aileye 2000 Ton Kömür Yardımı Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.