Tokilerde Kura Çekilişi Başlıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a yapılmakta olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evlerinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, Düğünyurdu Mahallesinde Alt Gelir Grubu için inşa ettirilmekte olan 2+1 nitelikli 895 adet konut ve 158 adet 3+1konut için Halk Bankası şubelerine yapılan başvurular için kura çekilişinin yapılacağını söyledi.
KURA ÇEKİLİŞİ PAZARTESİ
Kura çekilişinin 06.11.2017 Pazartesi günü yapılacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”16 – 27 Ekim 2017 tarihleri arasında Halk Bankası Şubelerine yapılan başvurular sonucunda TOKİ’ler için hak sahipliği ve konut belirleme kura çekilişi İskenderun Sakarya Mahallemizde bulunan kapalı spor salonunda saat:10:00’da noter ve TOKİ yetkililerinin huzurunda belirlenecek. Şimdiden hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Halka hizmet hakka hizmet şiarıyla her zaman İskenderun halkı için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ” Yaklaşık 470 dönüm üzerine inşa edilmekte olan TOKİ konutları son derece modern olacak. Sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu, camisi ile örnek bir proje olacak. Hükümetimiz, Bakanlarımız, milletvekillerimiz bizlere her zaman destek oldu. Emeği olan herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Tokilerde Kura Çekilişi Başlıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.