Esentepe Mahallesinde Kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Esentepe Mahallesinde Muhtar Doğan Keleş ile birlikte bölgede devam eden kaldırım yenileme ve düzenleneme çalışmalarını yerinde inceledi.

Daha güzel bir İskenderun için durmadan çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Mahallelerimizde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek muhtarlarımız ile birlikte devam eden çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyor, onların fikir görüş ve önerilerini de alıyoruz. Belediye hizmetlerimiz kesintisiz her alanda devam ediyor. Mahallelerimizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklar da kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

Belediyeciliğin gereklerini yerine getiren ve İskenderun’un en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” her fırsatta çalışmaları yerinde inceliyoruz. Hizmetlerin aksamadan tamamlanmasına özen gösteriyoruz. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması yönünde talimatlar veriyoruz. Halkımız hizmetin en güzeline layık” diye konuştu.

Esentepe Mahallesinde Kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

Önceki İçerikArsuz Belediye meclisi 3 Gündem Maddesiyle Toplanıyor
Sonraki İçerikHatay’da Bekçi alımına Başlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.