Belen’de Cumhuriyet Bayramı Törenlerle Kutlandı

Cumhuriyet Bayramının 94.Yılı kutlama törenleri, 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00 da Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı. 29 Ekim günü saat 09:00’da Kaymakam Abdulaziz AYDIN’ın Makamında tebrikleri kabulü ve Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu bahçesinde düzenlenen kutlama programı ile de devam etti.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ile birlikte törene katılan halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Kaymakam AYDIN günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında;

“Bugün dünyanın en kıymetli toprakları olan aziz vatanımız üzerinde bizlerin her zaman hür, bağımsız ve bir bütün olarak yaşaması için yüce milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulan Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıldönümünü büyük bir mutluluk, heyecan ve gururla kutlamanın kıvancı içindeyiz dedi.

Program, şiirlerin okunması, öğrencilerin gösterisi, şiirli gösteri, okul korosunun sunumu ile sürdürülerek, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dereceye giren öğrencilere ödül töreni, şiir dalında birinci seçilen şiirin okunması ve Belen Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde yapılan resmi geçit töreni ile sona erdi.

Belen’de Cumhuriyet Bayramı Törenlerle Kutlandı Belen’de Cumhuriyet Bayramı Törenlerle Kutlandı Belen’de Cumhuriyet Bayramı Törenlerle Kutlandı Belen’de Cumhuriyet Bayramı Törenlerle Kutlandı

Önceki İçerikMeteroloji’den Fırtına Uyarısı
Sonraki İçerikİSTE’den“Sosyal Fobide Bilişsel Davranışcı” Semineri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.