Sahilde vatandaşların dikkatini çekmek için farkındalık etkinliği

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, daha temiz ve yaşanılabilir bir İskenderun için Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını belirtti.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü öğrencileri, İskenderun Belediyesi işbirliği ile sahilde vatandaşların dikkatini çekmek ve farkındalık oluşturmak için sahil boyunda temizlik çalışması yaptı.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren İskenderun Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak,” çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla üniversite öğrencilerinde katılımı ile bu sosyal sorumluluk projesini gerçekleştiriyoruz. Daha temiz bir çevre için herkese büyük görevler düşüyor. Bizler 7/24 görev başındayız. Bu etkinlik ile çevre temizliği, sahil ve kıyı temizliği farkındalığı oluşturmak istedik” dedi.

Düzenlenen sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Zaman zaman bu tür farklı etkinlikler düzenleyerek toplumda farklı konularda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu tür kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında ortak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. En iyi temizlik çevreyi kirletmemektir. Vatandaşlarımız bu konuda daha duyarlı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.
Sahilde vatandaşların dikkatini çekmek için farkındalık etkinliği Sahilde vatandaşların dikkatini çekmek için farkındalık etkinliği Sahilde vatandaşların dikkatini çekmek için farkındalık etkinliği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.