İSTE öğrencilerinden sosyal seferberlik

Çeşitli sebeplerle atıl kalmış ancak kullanılabilir durumdaki giyim eşyaları ve kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) kampüsü içerisine yerleştirilen “Giyecek ve Kırtasiye Kumbaraları” ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olmaya devam ediyor İSTE öğrencileri ile akademik ve idari personelinin kumbaralara bıraktığı kullanılabilir durumdaki eşyalar, İSTE-IEEE (İSTE-Elektrik-Elektronik Mühendisleri) Öğrenci Topluluğu’nun organizasyonuyla paketlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İskenderun Sosyal Market yetkililerine teslim edildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İSTE Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet NAZ; “Büyük heyecanla düzenlediğimiz organizasyonumuzda; İSTE öğrenci ve personelinin büyük katkıları oldu. Gerek öğrencilerimiz, gerekse personelimiz bir ihtiyaç sahibini sevindirebilmek adına, kullanılabilir durumdaki eşyaları kumbaralara bıraktılar, bu çalışmayı yakınlarına duyurarak olağanüstü bir farkındalık oluşturdular. İSTE’de oluşan bu paylaşma bilincini, ulaşabildiğimiz ve dokunabildiğimiz her alanda durmaksızın yıl boyunca sürekli olarak devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

İSTE öğrencilerinden sosyal seferberlik İSTE öğrencilerinden sosyal seferberlik

Önceki İçerikGirişimcilik Ruhu Belen’de Fidan Giyim’le Hayat Buldu
Sonraki İçerikİskenderun Sebze Halinin Yağmur Izgaraları Temizlendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.