Tır Garajı Projesi’ni Hayata Geçiriyor

Nakliyat sektörünün en büyük problemlerinden biri olan garaj yetersizliği sorununu çözüme kavuşturmayı amaçlayan HBB, Kırıkhan ilçesi Mahmutlu Mahallesinde 52 dönüm arazi üzerine; ihtiyaçların karşılanabileceği 26 adet ofis ile bakım onarım alanları bulunduran 70 tır kapasiteli yeni bir TIR Garajı projesinin yapımına başladı.
52 DÖNÜM ARAZİNİN İNŞASI 4 MİLYON TL’YE MAL OLACAK
Hatay Büyükşehir Belediyesinin, tırların şehir içine park etmesini önlemek adına yapımına başladığı TIR Garajı projesi ile sürücüler günün her saatinde araçlarını garaja park ederek dinlenecek. Nakliyecilerin ve Lojistik Firmaların araçlarının yol kenarlarında durmaları yerine Kırıkhan ilçesinde yapılacak olan TIR Garajında durmaları ve mola vermeleri sağlanacak.
Birden fazla aşamada yapılacak olan projenin ilk aşamasında alt yapı, saha betonu, duvar, itfaiye birimine hazırlık için havuz ve çevre düzenlemesi yapılacak olan garaj toplamda 52 dönüm arazi üzerine konumlandırılacak. Her bir araç için 5 metre eninde, 18 metre uzunluğunda park bölmelerinin yapılacağı garaj yaklaşık 4 milyon tl’ye mal olacak. Şoför lokali, oto yıkama-yağlama bölümlerinin bulunduğu TIR Garajı projesinin 2018 yılında faaliyete girmesi planlanıyor.

Tır Garajı Projesi’ni Hayata Geçiriyor Tır Garajı Projesi’ni Hayata Geçiriyor

Önceki İçerikUluslararası ‘Balon Balığı’ Çalıştayı Bodrum’da Gerçekleştirildi
Sonraki İçerikİSTE’nin Şantiyeleri ‘Doğal Laboratuvar’ Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.