Pamuk Akademi Spor Kulübü Karate şampiyonalarında yine madalyaları topladı

Pamuk Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Pamuk Akademi Spor Kulübü Karate sporcuları, Gaziantep’de iller arası düzenlenen ‘Zeugma Karate şampiyonasında yine madalyaları toplayarak, önemli bir başarıya daha imza attılar. Pamuk Okul Öncesi eğitim kurumları, eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere de son derece önem veriyor. Pamuk Eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Pamuk Akademi Spor Kulübü Gaziantep’de iller arası düzenlenen Zeugma Karate şampiyonasında 5 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük madalyası alarak İskenderun’a büyük bir gurur daha yaşattılar. Öte yandan aynı hafta yine Hatay’ın Yayladağı ilçesinde düzenlenen şampiyonada ise 10 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük ve 5 kupayla döndüler. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, sporcu ve hocaları başarılarından ötürü tebrik ederek, ”Ekip ruhu ile hareket edilince inançla ve azimle de çalışılınca başarı beraberinde geliyor” dedi.

Pamuk Akademi Spor Kulübü Karate şampiyonalarında yine madalyaları topladı Pamuk Akademi Spor Kulübü Karate şampiyonalarında yine madalyaları topladı Pamuk Akademi Spor Kulübü Karate şampiyonalarında yine madalyaları topladı

Önceki İçerikİskenderun’da Metruk Binaların Yıkımları Devam Ediliyor
Sonraki İçerikKaldırımlara Park Eden Araçlara İşlem Yapılıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.