Kaldırımlara Park Eden Araçlara İşlem Yapılıyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak yaptıkları denetimlerde, araçlarını yayalara ayrılmış yollara ve engelli geçitleri üzerine park eden sürücülere geçit vermiyor.

Yapılan tüm uyarılara rağmen yasak olan yerlere park edilen araçlara, Kabahatler Kanunu çerçevesinde kaldırım işgali yapan araçlara idari işlemlerin yapıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kaldırımlarımız yayalarımıza ait. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin bütün sokak ve caddelerinde yayalara ayrılmış yollara ve engelli rampalarına park eden araçlara defalarca uyarılarda bulunuyorlar. Yaya yollarına park eden araçlar yüzünden yayalar ve özellikle engelli vatandaşlarımız ile çocuklarımız tehlike içinde kalıyorlar ”dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bu konuda araç sahibi vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz yay geçitleri, kaldırımlar ve engelli rampaları üzerine park eden araçlarla ilgili uygulamalarına devam edecek. Bu konuda araç sahiplerinin yaya haklarına daha saygılı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Kaldırımlara Park Eden Araçlara İşlem Yapılıyor Kaldırımlara Park Eden Araçlara İşlem Yapılıyor Kaldırımlara Park Eden Araçlara İşlem Yapılıyor Kaldırımlara Park Eden Araçlara İşlem Yapılıyor Kaldırımlara Park Eden Araçlara İşlem Yapılıyor

Önceki İçerikPamuk Akademi Spor Kulübü Karate şampiyonalarında yine madalyaları topladı
Sonraki İçerikSARI ZEYBEKLER’den Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.