Genç Yeteneklerden Unutulmaz Tiyatro Akşamı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun açmış olduğu Genç Tiyatro Deneme Sahnesi’nin oyunu, tiyatroseverler ile buluştu.

Orhan Kemal’in yazdığı, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncularından Atilla Yaprak’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Tersine Dünya’ adlı oyun, 15 Ekim Pazar günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’te tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu.
Koordinatörlüğünü Atilla Yaprak ve Sertaç Demir’in üstlendiği, atölye çalışmalarını ise Cansu Azazi ve Tugay Uğurlu’nun üstlendiği kurs süresince, kursiyerlerin büyük bir emekle hazırladığı ‘Tersine Dünya’ adlı oyun seyircilere keyifli bir pazar akşamı yaşattı.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Sanat ve Tiyatro Şube Müdürü Aysun Çelenk oyun sonrasında gerçekleştirdiği konuşmada, “Gençlerimizi yürekten kutluyorum. Bu gençler bizim geleceğimiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kursiyerler sertifikalarını Şehir Tiyatrosu emekçilerinden Mustafa Vejdi Koçak ve Aysun Çelenk’in elinden aldı.

Genç Yeteneklerden Unutulmaz Tiyatro Akşamı Genç Yeteneklerden Unutulmaz Tiyatro Akşamı Genç Yeteneklerden Unutulmaz Tiyatro Akşamı Genç Yeteneklerden Unutulmaz Tiyatro Akşamı

Önceki İçerikSARI ZEYBEKLER’den Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne ziyaret
Sonraki İçerikUluslararası ‘Balon Balığı’ Çalıştayı Bodrum’da Gerçekleştirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.