Ali Poyrazoğlu’dan “Ödünç Yaşamlar”

“Ödünç Yaşamlar” eğlenceli, keyifli, uçuk-kaçık, insanın içini açan, yaşam enerjisini yükselten bir güldürü… Ali Poyrazoğlu, en gülünecek olayları ciddiyet penceresinden, en ağlanacak olayları güldürerek sergileyen bir usta…

Ali Poyrazoğlu, Ödünç Yaşamlar’da yine bir ilki deniyor, farklı bir tarzın öncülüğünü yapıp, güldürü ustalığıyla yaşam koçluğu seminerlerini birleştiriyor. Kendisinden uzatmalı öğrenciden yola çıkarak tadına doyulmaz öyküler demetiyle seyirciyi bir yandan güldürürken, bir yandan da herkesin yaşamındaki en önemli olgularla ilgili aydınlatıcı bakışını paylaşıyor. “Ödünç Yaşamlar” özel yaşamında, kendinde, iş yaşamında fark yaratmak isteyen herkesin kullanması gereken yöntemler üstüne düşünen bir gösteri…

Ali Poyrazoğlu’nun “Ödünç Yaşamlar” adlı kendi yazdığı kitaptan sahneye uyarladığı aynı adlı oyunda, kendine özgü yorumuyla toplumsal ironi öykülerinin anlatıldığı bir kara mizah örneği sunuyor.

Eğer iş yerinizde, evinizde, aşkınızda, yaşamla olan ilişkinizde bir fark yaratmanın peşindeyseniz kendinizden bir marka çıkaracağınıza inanıyorsanız “Ödünç Yaşamlar” en az üç kere izleyeceğiniz bir oyun olacak. Ali Poyrazoğlu’nun çalışma yöntemlerini, yasakları, alışkanlıkları hınzır bir üslupla “ti”ye alan ezber bozan gösterisi “Ödünç Yaşamlar”ı sakın kaçırmayın.
Bilet Temin: Asi Medya Organizasyon – 0507 120 64 24
Ali Poyrazoğlu’dan “Ödünç Yaşamlar”

Önceki İçerikUluslararası İskenderun Körfezi Sempozyumu İSTE’de Başladı
Sonraki İçerikHatay’da Suriyelilere “İş Fikri Oluşturma” Eğitimi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.