‘Kimse Yoksa Biz Varız’ Sloganıyla Çalışmalar Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Evde Bakım Hizmetleri, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

‘Kimse Yoksa Biz Varız’ Sloganıyla Çalışmalar Gerçekleştiriyoruz”

Çalışmalarını 6 ilçede (İskenderun, Arsuz, Belen, Payas Dörtyol ve Erzin) sürdürdüklerini ifade eden Evde Bakım Hizmetleri 3.Bölge Sorumlusu Nevra Dolapçıoğlu, “Çalışmalarımızı iki ekip halinde yürütüyoruz. Amacımız her kesimdeki vatandaşlarımıza dokunarak huzur ve mutluluklarını sağlamak. Günde 6 ev ziyareti yapıyoruz. Her ay ortalama 200 bakıma muhtaç vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. İlgili birimlerimizce belirlenen bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ev temizliklerinin yanı sıra kişisel bakımlarını da yapıyoruz. Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda sürdürdüğümüz hizmetler vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni ile karşılanıyor. Sorumluluk alanımızdaki talepleri karşılamak için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Kimse Yoksa Biz Varız, Kimse Yoksa Hatay Büyükşehir Belediyesi var sloganıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

‘Kimse Yoksa Biz Varız’ Sloganıyla Çalışmalar Devam Ediyor ‘Kimse Yoksa Biz Varız’ Sloganıyla Çalışmalar Devam Ediyor ‘Kimse Yoksa Biz Varız’ Sloganıyla Çalışmalar Devam Ediyor

Önceki İçerik2017 İskenderun Enerji Forumu Arsuz’da Gerçekleşti
Sonraki İçerikABD’den Konser Daveti Alan Antakya Medeniyetler Korosu Vize Alamadı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.