Zabıta Okul Kantinlerini Denetliyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerin okul kantinlerini denetlediğini belirtti.
Genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisindeki okulların kantinlerini denetim altına aldı.
Okul kantinlerinde bulunan gıda maddelerini tek tek inceleyen zabıta ekipleri hijyen, işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına, gıda maddesi ürünlerin hazırlanması, çalışma ortamı, ürünlerin fiyat etiketleri, çöp kovaları, yangına karşı alınan önlemler, haşereler, gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri gibi bir çok konuda denetimlerini gerçekleştiriyor.

İskenderun Belediyesi olarak Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin okul kantinleri üzerinde yaptıkları denetimlerin devam edeceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Zabıta müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yürütülen denetimlerimler de eğitim kurumlarında eğitim alan öğrencilerin sağlıklarını korumak amacındayız. Öğrencilerimizin sağlıkları her şeyin üzerindedir. Bu anlamda ilçemizde bulunan okullarımızın kantinleri, görevli ekiplerimizce sıkı sıkıya denetlenerek mevzuat çerçevesinde gerekli sorumlulukları yerine getirmeyen kantin işletmecileri tarafımızdan sözlü ve yazılı olarak uyarılmaktadır, denetimlerimiz devam edecek” dedi.

Zabıta Okul Kantinlerini Denetliyor Zabıta Okul Kantinlerini Denetliyor Zabıta Okul Kantinlerini Denetliyor

Önceki İçerikİskenderun, Belen, Arsuz ve Dörtyol’da 3 Gün Elektrikler Kesik Olacak
Sonraki İçerikRengin Uzuner, Deri Nakliyle Sağlığına Kavuştu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.