Şehir Tiyatrosu’ndan Su Macerası İle Yeni Sezona Merhaba

Oyun yazarı Serdar Sarıkaya’nın kaleme aldığı, HBB Şehir Tiyatrosunun başarılı oyuncularından Ali Gezgin’in yönetmenliğini üstlendiği okul öncesi oyunda, tükenebilir bir kaynak olan suyun nasıl tasarruflu bir şekilde kullanılması gerektiği eğlenceli bir dille öğretilecek.
Oyunda, insanların suyu sorumsuzca kullandığı zaman su kaynaklarının tükeneceğini düşünen Bulut Kral, suyu ve bulutları bir yerde toplayıp suyu insanlara azar azar vermeye karar verir. Suyun ve bulutların bir yerde toplanmasından dolayı, bütün renkler solmaya ve her şey kurumaya başlar. Buna çok üzülen ve bu durumu değiştirmek isteyen çocuklar Ayça ve Can’ın yollara düşerek su macerasını başlatması sahneye yansıtılacak.

Amaçlarının oyunu Hatay’da bulunan tüm okul öncesi çocuklara izletmek olduğunu belirten HBB Şehir Tiyatrosu’nun yetkilileri, ilk olarak 12 Ekim Perşembe günü saat 10.00 ile 14.00 saatlerinde Çekmece Oyun Salonu’nda minik tiyatroseverlerle buluşacak olan eğitici ve öğretici oyun için okulların başvurularının devam ettiği bildirildi.

Şehir Tiyatrosu’ndan Su Macerası İle Yeni Sezona Merhaba
Print
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.