Rengin Uzuner, Deri Nakliyle Sağlığına Kavuştu

İskenderun’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve ilk müdahalenin ardından tekrar hayata tutunan Rengin Uzunyiğit (35), Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Atilla Ersoy’un gerçekleştirdiği başarılı ameliyatla, kolunda ve bacağındaki doku kayıpları, deri nakliyle kapatıldı.

Kolunu ve bacağını artık rahatça kullanabilen Uzunyiğit’in sağlık durumu hakkında bilgiler veren Op. Dr. Atilla Ersoy, “Hastamızın, trafik kazası nedeniyle ilk müdahalesini İskenderun Devlet Hastanesi’ndeki hekim arkadaşlarımız gerçekleştirmiş olup, bacağına yapay damar koyarak ve kanamayı durdurarak hastamızın hayatını kurtarmışlardır. Kolundaki ve bacağındaki geniş doku ölümleri için ise hastayı kliniğe aldık. Gerekli hazırlıkların ardından hastamızın kolundaki ve bacağındaki doku kayıplarını ameliyatla kapattık. Rengin Hanım, artık kolunu ve bacağını rahatça kullanabilecek” dedi.

“Kullanılamaz halde olan kolumu artık kullanabileceğim”

Yaşadığı süreç hakkında açıklamada bulunan Rengin Uzuner ise, “Çocuğumu okula bırakmıştım ve kızımla eve dönüyordum. Kaldırımdaydım, çocuğumun ve benim üzerime bir aracın geldiğini gördüm. Zarar görmesin diye kızımı can havliyle kaldırımdan ittim, fakat kendimi kurtaramadım. Gözümü açtığımda acil servisteydim. Daha sonra kullanılamaz halde olan kolumu ve bacağımı Doktorum Atilla Bey, deri nakliyle eski haline getirdi. Atilla Bey benim kurtarıcım oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Rengin Uzuner, Deri Nakliyle Sağlığına Kavuştu Rengin Uzuner, Deri Nakliyle Sağlığına Kavuştu

Önceki İçerikZabıta Okul Kantinlerini Denetliyor
Sonraki İçerikULUSLARARASI İSKENDERUN KÖRFEZİ SEMPOZYUMU BAŞLIYOR
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.