‘İskenderun Enerji Forumu’ Arsuz’da

Arsuz Belediyesi, bölgenin enerji politikasına yön verecek olan İskenderun Enerji Forumu 2017’ye ev sahipliği yapacak. TMMOB Elektik Mühendisleri Odası(EMO) ve İskenderun Çevre Koruma Derneği işbirliğiyle 10 Ekim 2017 Salı Günü saat:14.00’te önemli katılımcılar ve konularla gerçekleşecek olan forumda bölgenin enerji üretim ve tüketim potansiyeli masaya yatırılacak ve yenilebilir enerji politikasındaki son gelişmeler ile çevre politikaları değerlendirilecek.

Forumun açılış konuşmasını hem ev sahibi olması, hem elektrik mühendisi olması dolayısıyla “Yerel yönetim gözüyle enerji yatırımları” başlığı altında Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha gerçekleştirecek. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın İskenderun ve Çevre İlçelerin enerji durumu, Elektrik Mühendisi ve Serbest Müşavir Mühendis Naim Devrim’in Bölgedeki enerji santralleri kapasiteleri ve Sanayideki durumu değerlendireceği forum, İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Araştırma Görevlisi Kemal Kaya’nın Hidrojen yakıtlı pilli araçlar, İSTE Araştırma Görevlisi Ömer Türksoy’un Rüzgar tribünlerinin kontrolü konularının yanısıra EMO Enerji Daimi Komisyonu Başkanı Elk. Müh. Bülent Damar, İSTE Doç. Dr. Yakup Hameş, MKÜ Biyosistem Müh. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Berkant Ödemiş ve TOROKS Derneği Prof. Dr. Ali Kocabaş’ın yenilenebilir enerji ve çevre politikaları sunumları ile devam edecek.

Enerji konusundaki yeni gelişmelerin yanı sıra mevcut sorunlarının irdelenmesi ve çözüm önerileri getirilmesi açısından forumun büyük önem taşıdığını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 10 Ekim 2017 Salı Günü saat:14.00’te Arsuz Belediyesi Yeni Nikah Salonu’nda gerçekleşecek olan ve önemli konulara vurgu yapılacak olan foruma herkesi davet etti.

‘İskenderun Enerji Forumu’ Arsuz’da ‘İskenderun Enerji Forumu’ Arsuz’da

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.