Denizcilerde Aşure tadında birlik ve beraberlik örneğe sergilendi

Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ile Denizciler Muhtarlığı işbirliği ile halka Cuma namazı sonrası Aşure dağıtıldı. Cuma namazı sonrası Denizciler Postanesi yanında gelen misafirlere kazanlarda pişirilen Aşureler ikram edildi.
Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kakeç, banka müdürleri ile birlikte halka aşure ikramında bulundular.
Muharrem ayı dolayısıyla halka Aşure ikramında bulunan Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez ve Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kakeç, Denizciler de birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmanın manevi hazzını yaşadıklarını belirterek, Muharrem ayında yapılan hayırların kabul olması dileğinde bulundular. Aşure dağıtımında Halkbank Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı, Halkbank 5 Temmuz Şube müdürü Ekrem Akış, Belediye Meclis üyeleri, Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kakeç, ve Denizciler halkı katıldılar. Muharrem ayı dolayısıyla dağıtılan aşureleri yiyen Vatandaşlar, yapılan hayrın kabul olması temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Denizcilerde Aşure tadında birlik ve beraberlik örneğe sergilendi Denizcilerde Aşure tadında birlik ve beraberlik örneğe sergilendi Denizcilerde Aşure tadında birlik ve beraberlik örneğe sergilendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.