TOKİ , İskenderun’da 1053 Konutu Kuralı Satış Yöntemi ile Satışa Çıkardı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a yapılmakta olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evlerinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, Düğünyurdu Mahallesinde Alt Gelir Grubu için inşa ettirilmekte olan 2+1 nitelikli 895 adet konut ve 158 adet 3+1konut 16 – 27 EKİM 2017 tarihleri arasında Halk Bankası Şubeleri aracılığında Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacağını söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Konut alma hakkı ve konut belirleme kurası noter huzurunda 06 Kasım 2017 tarihinde çekilecektir. Başvuru şartlarını içeren detaylı bilgiler belediyemizin web adresinde yayınlanmaktadır. Söz konusu müracaatlar; 1-Şehit aileleri, Maluller ile ve dul ve yetimlerinin,2-En az yüzde /40 özürlü vatandaşların başvuruları,3-Diğer konut alıcı adayları başvuruları olmak üzere üç ayrı kategoride kabul edilecektir ” dedi.
TOKİ , İskenderun’da 1053 Konutu Kuralı Satış Yöntemi ile Satışa Çıkardı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.