İstanbul’da düzenlenen Hatay Günlerinde İskenderun rüzgârı esiyor

Hatay Valiliği, Hatay Eğitim, Kültür, Tanıtım ve Dayanışma Derneği (HATAYDER) ve Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) işbirliği ile bu yıl 7’ncisi düzenlenen “İstanbul’da Hatay Günleri”, Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda gerçekleştiriliyor.
Maltepe Sahil alanında gerçekleştirilen etkinlikte, Hatay bölgesinin tüm zenginlikleri stantlara gelen yurt içi ve yurt dışı ziyaretçilere tanıtılıyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de, İstanbul’da düzenlenen Hatay günleri açılış programına katıldı.

Her yıl büyük bir katılımla İstanbul’da bu yıl 7. kez düzenlenen Hatay Günleri, görkemli bir açılış töreni ile başladı. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelasını kesen protokol mensupları stantları ziyaret ettiler.
İskenderun Belediyesinin standı protokol mensupları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, Hatay’ın ve İskenderun’un pek çok medeniyetin beşiği olduğuna dikkat çekerek, bölgemizin tanıtımına katkı sunmak anlamında yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.
Başkan Seyfi Dingil, bu tür etkinliklerin bölgemizin tanıtımına önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, İstanbulluları İskenderun’a davet etti.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ise medeniyetlerin beşiği olarak bilinen Hatay’ın, anlatılmakla tarif edilemeyeceğini, ziyaret edilmek suretiyle bu eşsiz coğrafyanın her yönüyle teneffüs edilmesi gerektiğini belirtti.

İstanbul’da düzenlenen Hatay Günlerinde İskenderun rüzgârı esiyor İstanbul’da düzenlenen Hatay Günlerinde İskenderun rüzgârı esiyor İstanbul’da düzenlenen Hatay Günlerinde İskenderun rüzgârı esiyor

Önceki İçerikMotorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri 2017-4 Sınavının Yapılacağı Yerler Açıklandı
Sonraki İçerikHbb’den İkramiye Sürprizi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.