Arsuz Belediye Meclisi 5 gündemle toplandı

Arsuz Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını 5 gündem maddesiyle gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında gerçekleşen ve 2018 yılının yol haritasını belirleyecek olan üç gündem maddesinin yeraldığı toplantıda meclis üyeleri arasındaki uyum dikkatlerden kaçmadı.
Toplantıda, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2018 Yılı Performans Programı, 2018 Mali Yılı Bütçesi ve 2018 Mali Yılı Ücret Tarifesi’ni içeren üç gündem maddesi Plan ve bütçe komisyonuna havale edilirken, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün kadro ihdası teklifiyle belediye bünyesinde görev yapacak olan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü açılması oybirliği ile kabul edildi.
Mecliste ayrıca, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün görev ve çalışma yönetmeliğindeki görev, yetki ve sorumlulukları ile çalışma usul ve esaslarında yapılan değişiklik kapsamında belediyenin kiraladığı mülklerin kirasının İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından ödenmesi ile ilgili ek bir maddenin yönetmeliğe eklenmesi de oybirliğiyle kabul edildi.
Meclis üyeleri, bir sonraki oturumun 17 Ekim 2017 Salı günü, saat 14.00’te toplanmasına karar verdi.

Arsuz Belediye Meclisi 5 gündemle toplandı

Önceki İçerikDenizciler Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Sönmez, Halka aşure ikramında bulundu
Sonraki İçerikKülliye Bahçesine Zeytin Ağaçları Dikildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.