Tenisin Yıldızları Hatay’da Yetişiyor

Spor kulübü olmanın verdiği bilinçle altyapıya önem vererek Türk sporunun gelişimine katkı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, tüm branşlarda elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettiriyor.
Hatay Büyükşehir Belediyespor Tenis Takımı, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen 8-10 yaş hafta sonu turnuvasına damga vurdu.
Seyir zevki yüksek çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvanın 10 yaş kategorisinde Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı tenisçisi Haydar Cem Gökpınar şampiyon oldu. Kariyerinin ilk turnuvası olan ve büyük başarıya imza atan bir diğer sporcu Arın Karadal ise 9 yaş kategorisini şampiyon olarak tamamladı.
Disiplinli ve özverili çalışmalar neticesinde bir turnuvayı daha başarıyla kapatmanın gururunu yaşadıklarını belirten takım antrenörü Mehmet Doğan turnuva hakkında düşüncelerini paylaştı. Oyuncularının hepsini yürekten kutladığını ifade eden Doğan, desteklerini esirgemeyen ve Türk sporunun gelişimine katkı sunan çalışmaların altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

Tenisin Yıldızları Hatay’da Yetişiyor

Önceki İçerikArsuz Belediye Meclisi Toplanıyor
Sonraki İçerikOluşan Altyapı Sorunlarına Hızlı Müdahale
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.