Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’dan Özel Tek Kampüs Okullarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitimde TEK sloganı ile İskenderun, Payas ve Dörtyol’da 4 yıldan bu yana eğitime yön veren Tek Kampüs Okullarının Karaağaçta yeni yapılan kampüsü’nü ziyaret eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Tek kampüs Okulları kurucusu Yılmaz Tunç ve okul yönetimi ile bir araya geldi.

Payas’ta uyguladıkları ve İngiltere gibi ülkelere model olan eğitim sistemleri geliştirdiklerini belirten Başkan Altan projeleri ile ilgili Tek Kampüs yönetimine bilgiler verdi. Eğitim ve Öğretim’in konuşulduğu ziyarette Fen lisesi sınıflarını ziyaret eden Başkan Altan öğrencilere sahip oldukları okul nedeniyle şanslı olduklarını söyledi ve başarılar diledi. Tek Kampüs okullarının bölgesel bir marka olduğunu ve Türkiye’ye açılma gayreti içinde olduğunu belirten okul kurucusu Yılmaz Tunç ise okulun yeni açılmasına rağmen bölgede en çok tercih edilen okul olma özelliği ile bir ilke imza attıklarını belirterek bu vesile ile Tek Kampüs okullarını tercih eden velilere teşekkür etti.

İskenderun, Payas ve Dörtyol’dan sonra Arsuz ilçesi Karaağaç bölgesinde inşa ettiği okul ile İskenderun ve Arsuz bölgesinin ilgi odağı haline gelen Tek Kampüs Okulları 2017-2018 Eğitim Öğretim hayatına Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu lisesi ve Fen lisesi olarak devam ediyor.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’dan Özel Tek Kampüs Okullarına Hayırlı Olsun Ziyareti Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’dan Özel Tek Kampüs Okullarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinin Halk Günlerine Yoğun İlgi
Sonraki İçerikHatay Valisinden Şandır Ailesine Taziye Ziyareti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.