Medeniyetler Korosu Aya İrini Konserine Hazır

Yurtiçi ve Yurtdışında verdiği sayısız konserlerde seslendirdikleri eserler ile barış mesajları vererek her zaman gururumuz olan Antakya Medeniyetler Korosu geleneksel hale gelen ve bu yıl 7.düzenlenen istanbul’da Hatay günleri kapsamında 7 Ekim Cumartesi akşamı İstanbul Aya İrini kilisesinde vereceği konser hazırlıklarını tamamladı.

Topkapı Sarayı I. avlusunda yer alan Aya İrini Kilisesinde daha önceki konserlerde olduğu gibi bu yılda izleyenlere unutulmaz bir konser keyfi yaşatacak. 60 kişilik korist,25 kişilik orkestra ekibi ile birlikte etnik dansları ile medeniyetler korosuna eşlik edecek Anadolu Ateşi Kıvılcımlar Dans Grubunun da sahne alacağı konserin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Geleneksel hale gelen İstanbul Aya İrini kilisesi konserlerinde daha öncekiler gibi bu yıl da dev bir kadro ile sahnede olacaklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat,bu konser için uzun zamandır yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ifade etti.Özfırat:”İzleyicilerimize unutulmaz konserler verdiğimiz Aya İrini kilisesinde gerçekleşecek konserlerimizde 120 kişilik kadro ile izleyicilerimizin karşısında olacağız.Anadolu Ateşi Kıvılcımlar Dans Grubundan dansçıların sahneleyecekleri Semazen,semah ve lirik dansların sunulacağı konserde koromuzun seslendireceği yeni eserler ile izleyicilerimize keyifli bir konser sunmayı amaçlıyoruz.”dedi.

Bu yılki konsere çok sayıda iş adamı sanatçı ve siyaset dünyasından tanınmış kişilerin katılacağını dile getiren Özfırat,Antakya Medeniyetler Korosuna verdikleri destekten dolayı Hatay Valisi Erdal Ata başta olmak üzere İstanbulda Hatay Günleri organizasyonlarını gerçekleştiren HATAY-DER Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kaçar’a, HATİAB Başkanı İbrahim Güder’e ve Elite Organizasyon Yöneticisi Kamile Yurtseven’e teşekkür etti.
Aya İrini Kilisesinde gerçekleşecek olan muhteşem konserin davetiye temini için 0 212 259 10 31 nolu telefonun aranılabileceği belirtildi.

Medeniyetler Korosu Aya İrini Konserine Hazır Medeniyetler Korosu Aya İrini Konserine Hazır Medeniyetler Korosu Aya İrini Konserine Hazır

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.