İskenderun Belediyesi Muhtarlara Kültürel Gezi Düzenledi

İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen kültür ve inceleme gezisinde, belediyecilik anlamında kentlerde neler yapıldığını yerinde görmek amacıyla düzenlenen geziye katılan muhtarlara seminerde verileceği bildirildi.

Düzenlenen kültür ve inceleme gezisi hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun her anlamda gelişen bir şehir. Bu konuda çalışma arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımızla sürekli görüşüyor, halkımıza daha nasıl güzel nasıl hizmet yaparız? Konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda verimli bir gezi olacağınızı düşündüğümüz İskenderun gibi bir deniz kenti olan Alanya’da muhtarlarımız yerel yönetimlerin çalışmalarını ve farklı projeleri yerinde görme fırsatı bulacaklar.” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu tür organizasyonlar hem kaynaşma açısından hem de hizmet noktasında uygulama açısından çok önemli. Muhtarlarımız bu gezi ile birlikte bölgedeki değişik uygulama, çalışma ve hizmetleri yerinde inceleyerek görüş alış verişinde bulunuyorlar. Bu gezide muhtarlarımız kentimiz için mahallelerimiz için güzel kazanımlar elde edeceklerini inanıyoruz. Muhtarlarımızda bizler de İskenderun halkına en iyi hizmeti vermek için varız ” diye konuştu.
İskenderun Belediyesi Muhtarlara Kültürel Gezi Düzenledi İskenderun Belediyesi Muhtarlara Kültürel Gezi Düzenledi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.