Hayırsever Ahmet Çiftçi Tarafından Yaptırılan Minare Hizmete Açıldı

Atik Mahallesi Hz. Bilal Camii’ne yeni yaptırılan minare törenle açıldı. Açılışa Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, İlçe Müftüsü Adem CANKURT ve camii cemaati katıldı.
Açılış töreni Belen Merkez Camii İmam Hatibi Hasan ŞAHAN’ın Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı.
İlçe Müftüsü Adem CANKURT konuşmasında;
Gayber KORKMAZ tarafından arsası bağışlanan bu camimiz 2011’de ibadete açılmıştı ancak minare eksiğimiz vardı. Bu eksiğimiz de Ahmet Bey tarafından giderilmiş oldu. Caminin bir parçasını yapmakla yeni bir sevap kazanmıştır. Allah hayırlarını kabul eylesin, geçmişlerinin ruhu şad olsun dedi.
Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN ise;
Bugün burada hayırlı bir iş için toplanmış bulunmaktayız. Hayırsever işadamımızın birçok hayırlı işlere imza attığını biliyoruz. Yapılan bu cami ve minareler sadaka-i cariye niteliğini taşımaktadır. Cenabı Allah Ahmet abimizin bu güzel hayrını kabul etsin, kendi adını taşıyan bir cami yapmayı da nasip etsin inşallah dedi.
Kaymakam AYDIN tarafından Güneysan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇİFTÇİ’ye teşekkür plaketinin verilmesi ve kılınan cuma namazını müteakip açılış programı sona erdi.

Hayırsever Ahmet Çiftçi Tarafından Yaptırılan  Minare Hizmete Açıldı Hayırsever Ahmet Çiftçi Tarafından Yaptırılan  Minare Hizmete Açıldı

Önceki İçerikHaftasonu Elektriğin Kesik Olduğu Yerler
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Muhtarlara Kültürel Gezi Düzenledi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.