Tekerlekli Sandalye Basketbol Türkiye Kupası Organizasyonu İskenderun’da

Geçen sezon birinci ligi şampiyon olarak tamamlayarak Süperlige yükselen İskenderun Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Türkiye Kupası organizasyonunu İskenderun’a getirerek şehrimize bir gurur daha yaşatmıştır.

Bir çok kulübün Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonuna yapmış olduğu başvuruda detaylı incelemeler sonucunda şehrimizin başvurusu uygun görülerek organizasyonun İskenderun’da yapılması kararlaştırılmıştır. Türkiye kupasını evsahipliği yapacak olan İskenderun Engelliler Spor Kulübü takım kaptanı Umut Akbay şu açıklamalarda bulundu ; 5- 8 Ekim tarihleri arasında şehrimizde yapılacak olan Türkiye Kupasına geçtiğimiz sezonun en iyi 8 takımı katılacak olup organizasyonun ve müsabakaların en iyi şekilde geçmesi için var gücümüzle çalışmalarımıza başladık. Beşiktaş ve Kardemir Karabük gibi ülkemizin ve tüm Avrupa’nın en iyi takımları arasında yer alan kulüpleri İskenderun ‘da ağırlayarak İskenderunumuzun ve Hatay’ımızın tanıtımını en güzel şekilde tüm misafir takımlara yaparak gelen tüm takımlarımızın mutlu ve güzel anılarla şehirlerine dönmelerini sağlamaya çalışacağız.

Gençlik ve Spor Bakanımızı ve Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu başkanımızı özel bir davetle İskenderun’a açılış törenimize davet ettik.Kendileri özel bir durum söz konusu olmaz ise katılacaklarını bildirdiler.
Bizlerde şehrimizde bulunan tüm yerel yöneticileri kurum ve kuruluşları bizlerle beraber bu organizasyona ev sahipliği yapmak üzere desteğe davet ederken tüm basketbol severleri 5 Ekim saat 10.00 da açılış törenimize ve müsabakaları izlemeye İskenderun Kapalı Spor salonuna davet ediyoruz dedi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Türkiye Kupası Organizasyonu İskenderun’da Tekerlekli Sandalye Basketbol Türkiye Kupası Organizasyonu İskenderun’da

Önceki İçerikŞehit Gülşah Güler Anısına Futbol Turnuvası
Sonraki İçerikİTSO da Marka ve Markalaşma kavramları semineri düzenlendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.