Balık Semt Pazarı Esnafı Açılışa Özel Ücretsiz Balık Ekmek İkramı Yapacak

İskenderun Sınırlı Sorumlu Balık Satış Tesis Kooperatif Başkanı Ayhan Onaylı, 18.09.2017 Pazartesi günü saat 13:00’da açılacak olan balık semt pazarının açılışında balıkçı esnafının açılışa özel ücretiz balık ekmek ikramı yapacağını belirtti.

Onaylı Balık Semt Pazarı esnafı ile birlikte yaptığı açıklamada bölgenin en büyük en modern balık semt pazarının açılışına tüm bölge halkını davet etti.

Çay Mahallesi Raif paşa caddesi üzerinde hizmete açılacak olan balık semt pazarında daha güzel ve daha merkezi bir yerde hizmet vereceklerini ifade eden Onaylı, ”İskenderun bir deniz memleketi. İskenderun körfezinde çıkan balıklar son derece besin değeri yüksek ve kaliteli balıklar. Eski balık pazarı şehir merkezine uzak bir yerde idi. Vatandaşlarımız ulaşım konusunda sıkıntı çekiyordu. Şimdi ulaşım konusunda sıkıntı yok. Balık Semt pazarının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, balıkçı esnafının her zaman yanında olan İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun Balık Semt Pazarı esnafları ve Mercan Balıkçılığın sahibi Şehmus Tekin ise ,”Balık pazarında günlük taze balıklar satışa sunuluyor, Balık pazarında ayrıca balık pişirimi de yapılıyor. Tüm bölge halkına daha sağlıklı bir yaşam için haftada iki öğün besin değeri yüksek olan balık yemelerini tavsiye ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Balık Semt Pazarı Esnafı Açılışa Özel Ücretsiz Balık Ekmek İkramı Yapacak Balık Semt Pazarı Esnafı Açılışa Özel Ücretsiz Balık Ekmek İkramı Yapacak Balık Semt Pazarı Esnafı Açılışa Özel Ücretsiz Balık Ekmek İkramı Yapacak

Önceki İçerikZihinsel ve fiziksel engelli Ali Boy yardım bekliyor
Sonraki İçerikDünyanın 5., Avrupa’nın 2., Türkiye’nin ise ilk en büyük Membranlı tesisi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.